Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Σελίδες στο δίκτυο με δυνατότητα συγκρίσεις τιμών -Shopping therapy

Οι ελληνικοί διαδικτυακοί χώροι που μπορούν να προσφέρουν αυτήν την δυνατότητα είναι τα παρακάτω που έχω εντοπίσει. Φυσικά και μπείτε να βρείτε αλλά δεκάδες προϊόντα άσχετα με τα ποιο γνωστά πλαστικά τούβλα του κόσμου.

1.Shopping Pathfinder.gr. Είναι ένα αρκετό καλό σιτε αλλά όχι και τόσο αντικειμενικό λόγο του ότι τα αποτελέσματα που εμφανίζει είναι κριτήρια καθαρά με το ποιο ηλεκτρονικό κατάστημα πληρώνει και φυσικά το βγάζει πρώτα στα αποτελέσματα του

Είναι όμως το ποιο ενημερωμένο και έχει δεκάδες καταχωρημένα e-shops

2.Skroutz.gr. Μια πολύ καλή μηχανή αναζήτησης προϊόντων με την μονή αλλά βασική διάφορα ότι τα ηλεκτρονικά καταστήματα που είναι καταχωρημένα είναι με μια ετήσια συνδρομή που δεν έχουν την δυνατότητα όλα τα καταστήματα να πληρώσουν όποτε μονό γιαφτο το λόγο δεν είναι και τόσο αξιόπιστο τα αποτελέσματα του.

3.Eprice.gr. η μηχανή αναζήτησης που δεν έχει κριτήρια πέρα από την τιμή όποτε θεωρώ ότι είναι το ποιο αντικειμενικό. Και φυσικά ανανεώνεται καθημερινά με περισσότερα αποτελέσματα .

4. Spyder.gr. Μια νεότατη μηχανή σύγκρισης τιμών που μας υπόσχεται αρκετά

5.Ekptoseis.gr Επίσης μια μηχανή αναζήτησης η οποία όμως ακόμα είναι σε δοκιμαστική περίοδο λειτουργίας ίσως να υπολειτουργεί σε κάθε περίπτωση δεν έχετε παρά να την δοκιμάσετε

6.Otenet.gr. Το ποιο γνωστό ελληνικό portal παρέχει την υπηρεσία αγοραστέ. Και εδώ όλα τα καταστήματα που προβάλετε ένια επί πληρωμή γιατί τα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο αντικειμενικά όπως τα είδα λίγο πριν σας τα παρουσιάσω.

Στις παρακάτω σελίδες μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο σας παιχνίδι με ελάχιστα κλικ. Για παράδειγμα θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν τις Lego με βοηθητικό κλειδί που 7667 είναι το Imperial Dropship™ από την γνωστή σειρά Star Wars. Αντί λοιπόν να ψάχνετε στο δίχτυο με τις γνωστές μηχανές αναζήτησης όπως το αγαπητό Google στα δεκάδες αποτελέσματα χωρίς ουσιαστική λύση.

Σχετικά με τις σελίδες σύγκρισης τιμών που σας αναφέρω είναι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ έτσι επιτυγχάνετε τα ποιο αξιόπιστα αποτελέσματα για τις αγορές σας. Κατάφερα και συγκέντρωσα πέντε σελίδες που κάνουν την αναζήτηση ποιο εύκολη για εμάς

(εάν πάλι εσείς γνωρίζετε κόπια επιπλέων σελίδα που κάνει σύγκριση και πιστευτέ ότι είναι αξιόπιστη δεν έχετε παρά να με ενημερώσετε για να ανανεώσω την λίστα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: