Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

Ferrari models by Lego

Πηγη

Μια από τις πιο γνωστές εταιρίες παιχνιδιών η LEGO "εισχώρησε" στα άδυτα της Ferrari και δίνει την δυνατότητα σε μικρά και μεγάλα παιδιά να έχουν στη κατοχή τους μια εντυπωσιακή F430, το μονοθέσιο της "σκουντερία" στην F1 και πολλά αλλά προϊόντα της Ιταλικής εταιρίας.

Click here to find out more!Έτσι, οι φίλοι της F1 μπορούν να φτιάξουν ένα πιτ στοπ της Ferrari στο σπίτι τους, να βλέπουν το κόκκινο μονοθέσιο να περνάει τη γραμμή του τερματισμού και να περιεργάζονται πλήρως τις λεπτομέρειες της 248 F1.

Όμως ακόμα κι αν δεν είσαι φαν της F1 η Lego δεν σ' αφήνει παραπονεμένο, γιατί μπορείς να κατασκευάσεις και να έχεις στην συλλογή σου κάποια από τα πιο γνωστά μοντέλα της Ferrari, όπως είναι η F430 Challenge, η F430 Spider αλλά και η Enzo Ferrari.

Για τους φίλους της F1

Η αγωνία κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της F1, οι λεπτομέρειες του μονοθεσίου της Ferrari και η δράση στα pit stops, τώρα και στο σπίτι σου, κατασκευασμένα από τη Lego.

Ferrari 248 F1

Μικροί και μεγάλοι φίλοι των παιχνιδιών μπορούν πλέον να κατασκευάσουν τη 248 F1 αλλά και να νιώσουν τη δράση ενός αγώνα. Το μονοθέσιο της Lego έχει μήκος 22 εκατοστά, δηλαδή η κλίμακα του είναι 1:24, ενώ είναι εφοδιασμένο με το μηχανισμό που όταν το σπρώχνεις προς τα πίσω εκείνο φεύγει μπροστά. Το συγκεκριμένο σετ περιέχει τα αυθεντικά αυτοκόλλητα με τα λογότυπα των χορηγών της "σκουντερία" κάνοντας το ακόμα πιο αληθοφανές.

Ferrari F1 Fuel Stop

Όπως ένας άνθρωπος χρειάζεται τροφή για να ζήσει, έτσι και ένα μονοθέσιο δεν μπορεί να αγωνιστεί χωρίς καύσιμα. Μην ανησυχείτε όμως γιατί η Lego τα έχει προβλέψει όλα και σας παρέχει τους μηχανικούς και τα μηχανήματα των pit stops της ομάδας. Και όπως γνωρίζετε τα δευτερόλεπτα είναι κρίσιμα σ' έναν αγώνα της F1 οπότε μην χασομεράτε, ελέγξτε τον αέρα στα ελαστικά, εφοδιάστε το μονοθέσιο και βάλτε ένα λιθαράκι στη διεκδίκηση της νίκης για τη Ferrari. Το σετ περιέχει ένα αγωνιστικό μονοθέσιο της Ferrari, σταθμό χρονομέτρησης, φορτηγό καυσίμων, τα εργαλεία, το πλήρωμα των pit stops που αποτελείται από τέσσερις, τον οδηγό αλλά και το καρότσι που κουβαλάει έναν πρόσθετο τροχό.

Ferrari F1 Racer

Για τους ψαγμένους της F1 και τους λάτρεις της Ferrari το F1 Racer είναι ότι πρέπει για να εξερευνήσεις όλε τις λεπτομέρειες του μονοθεσίου της "σκουντερία". Η F1 Racer αποτελείται από τιμόνι που μπορείς να κατευθύνεις εσύ, κινητήρα, αναρτήσεις και spoiler. H κλίμακα του παιχνιδιού είναι 1:8 και δεν μπορεί να λείπει από ένα αυθεντικό συλλέκτη της Lego και λάτρη της F1. Mια πολύ σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι μπορείς να αφαιρέσεις τη μηχανή και να δεις τη λειτουργία των πιστονιών.

Scuderia Ferrari Truck

Οι λεπτομέρεις κάνουν τη διαφορά λέει ο σοφός λαός μας και η Lego το τηρεί κατά γράμμα. Το πακέτο Scuderia Ferrari Truck σου επιτρέπει να «χτίσεις» το φορτηγό που μεταφέρει τα μονοθέσια της Ferrari πριν και μετά τον αγώνα. Μόλις ανοίγει η πόρτα του φορτηγού αποκαλύπτεται ο πλήρης εξοπλισμός και τα μέρη με τα οποία απαρτίζεται η Ferrari. Έτσι, μπορείς να κατασκευάσεις το μονοθέσιο της "σκουντερία" και να είσαι έτοιμος για μια νέα νίκη. Το φορτηγό είναι 40 εκατοστών ενώ έχεις στη διάθεση σου και έξι "μάστορες" της Ferrari.

Ferrari Finish Line

Το ζητούμενο σ' ένα αγώνα της Φόρμουλα 1 είναι η νίκη και η καλύτερη στιγμή για κάθε οδηγό είναι αδιαμφισβήτητα όταν περνάει τη γραμμή του τερματισμού πρώτος. Η Lego σου προσφέρει την ευκαιρία να νιώσεις την απόλυτη αίσθηση της νίκης στη F1 κατασκευάζοντας τη γραμμή του τερματισμού. Το σετ περιέχει τα δύο κόκκινα μονοθέσια μαζί με τους οδηγούς, κάμεραμαν που απαθανατίζει τη τελευταία στιγμή του αγώνα, σπορ κάστερ που σου μεταφέρει το κλίμα στη πίστα, το πλήρωμα τον pits και φυσικά τη γραμμή του τερματισμού.Oι μικρές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν είναι η καρό σημαία ,οι τηλεοπτικές κάμερες το βάθρο τη στέψης αλλά και το πολυπόθητο τρόπαιο.

Ferrari Racing Collection

Αν σας ενδιαφέρει η περίπτωση και θέλετε να αγοράσετε όλα τα παραπάνω, μπορείτε να τα βρείτε μαζεμένα σε ένα πλήρες σετ της Legο. Mε τη γραμμή του τερματισμού, τα pit stops και 15 μηχανικούς και οδηγούς να αποτελούν το Ferrari Racing Collestion της Lego.

Για τους φίλους της αυτοκινήτων της Ferrari

Μπορεί η F1 να είναι από τα πιο διάσημα μηχανοκίνητα σπορ με εκατομμύρια φίλους, όμως ακόμα και αν είσαι η εξαίρεση στον κανόνα και δεν συγκινούν τα μονοθέσια μη «σκας». Η Lego σε σκέφτηκε και σου δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάσεις μόνος σου κάποια από τα πιο γνωστά μοντέλα της Ferrari όπως είναι η F430 και η Enzo.

Ferrari F430 Challenge

Το αυτοκίνητο της Lego είναι γεμάτο με αυθεντικές λεπτομέρειες της πραγματικής F430, ενώ διατείθεται σε κόκκινο και κίτρινο χρώμα και κάποια έξτρα πλαίσια που σου δίνουν την ευκαιρία να την βελτιώσεις με βάση τα γούστα σου. Είναι 27 εκατοστών (κλίμακα 1:17).

Ferrari F430 Spider

Αν είσαι cool τύπος, θέλεις και την πολυτέλεια όμως δεν έχεις τα λεφτά να πάρεις μια Ferrari F430 Spider μην στεναχωριέσαι, μπορείς τώρα να την έχεις σπίτι σου. Η Lego σου δίνει την ευκαιρία όχι να οδηγήσεις αλλά να κατασκευάσεις την F430 Spider, ένα από τα πιο κομψά cabrio αυτοκίνητα της "σκουντερία". Με τις λεπτομέρειες της μηχανής να σου επιτρέπουν να την εξερευνήσεις, κατευθυνόμενους καθρέπτες και το κάτω μέρος του αυτοκινήτου να είναι πλήρως προσαρμοσμένο με την πραγματική Spider. Το παιχνίδι είναι 27 εκατοστών και έχει κλίμακα 1:17.

Enzo Ferrari

Κατασκεύασε το κορυφαίο supercar της Ferrari που έχει πάρει το όνομα του μεγάλου ιδρυτή της "σκουντερία". Η Enzo Ferrari είναι από τα ταχύτερα αυτοκίνητα που έχει βγάλει ποτέ η Ιταλική εταιρία, με πολλά χαρακτηριστικά που είναι δανεισμένα από τα κόκκινα μονοθέσια. Το αυτοκίνητο της Lego έχει μήκος 26 εκατοστά, υπό κλίμακα 1:17.

Ferrari models by Lego


Ferrari models by Lego

Δεν υπάρχουν σχόλια: